Handig

In dit hoofdstuk van Latravia vind je een planning voor je emigratie of koop van je vakantiehuis in Spanje, een Spaanse woordenlijst, een aantal interessante boeken over Spanje en tips voor de aankoop van je vakantiehuis.

Planning

Er zijn veel zaken die je op het juiste moment moet regelen. Latravia heeft een globale planning gemaakt waarbij de belangrijkste punten in een schema verwerkt staan.

Spaanse woordenlijst

In deze Spaanse woordenlijst vind je woorden die je tegenkomt bij het kopen van een woning in Spanje.

Boeken over Spanje

Om je goed voor te bereiden op het emigreren naar Spanje, zijn er naast de hulp die je op Latravia.com vindt, interessante boeken over Spanje. Er is behoorlijk wat leeswerk beschikbaar dat flink de diepte in gaat.

Assistent

De Latravia Assistent is een download waarin je de informatie over emigreren en het kopen van een vakantiehuis gebundeld vindt. Iemand die gaat emigreren en gaat werken in Spanje, heeft immers andere informatie nodig dan iemand die een vakantiehuis koopt en gaat genieten van het welverdiende pensioen.

Marktplaats Spanje

Als je in Spanje woont kan het prettig zijn om wat geld te besparen op de spullen die je koopt. De marktplaats van Spanje wordt erg veel gebruikt door het hele land.

Handige links

Op deze pagina vindt je handige links die te maken hebben met emigreren naar Spanje, over huizen in Spanje, makelaars in Spanje of een huis kopen Spanje.