Goedkoop vliegen

Goedkoop vliegen naar Spanje is goed mogelijk, aangezien de vliegtickets naar Spanje niet erg duur meer zijn. Bovendien zijn er in Spanje veel vliegvelden waardoor de meeste bestemmingen goed bereikbaar zijn.

Bij het uitzoeken van een woning is het verstandig om rekening te houden met de afstand tot het vliegveld, en of je goedkoop kunt vliegen naar dat vliegveld in Spanje. Hoe verder het vliegveld is, hoe langer de reis naar je thuisland zal zijn.

Maatschappijen waarmee je goedkoop kunt vliegen naar Spanje
Er zijn behoorlijk wat vliegmaatschappijen die op Spanje vliegen. De vluchtschema’s wisselen wel, net als de hoogtes van de tickets. Bij Thomas Cook kun je goedkope vliegtickets boeken en vertrekken uit zowel Nederland als België. Op de website boek je je vlucht naar Barcelona, maar bijvoorbeeld ook naar Alicante, Málaga, Mallorca, Madrid en Tenerife.

De maatschappijen die op Spanje vliegen:

Met KLM goedkoop vliegen naar Spanje

Met KLM boek je onder andere vliegtickets naar Barcelona, Madrid, Valencia,  Malaga, Ibiza, Palma de Mallorca, Fuerteventura, Menorca, Santiago de Compostella en Sevilla.

De prijzen van de KLM tickets zijn over het algemeen niet de laagste, maar de service en de kwaliteit is wel van een hoger niveau.

 

Met Transavia goedkoop vliegen naar Spanje

Transavia biedt goedkope vluchten aan naar Alicante, Almeria, Barcelona, Fuerteventura, Girona, Gran Canaria, Ibiza, Lanzarote, Malaga, Menorca, Mallorca, La Palma, Tenerife, Sevilla en Valencia.

De tickets bij Transavia zijn meestal goedkoop, al hangt het er erg vanaf wanneer je wilt vliegen.

 

Met Vueling goedkoop vliegen naar Spanje

De prijsvechter Vueling kwam in 2006 op de markt. Vueling vliegt vanaf Amsterdam op goedkoop naar Spanje zoals Barcelona, Malaga, Valencia, Sevilla en Madrid.

Ze hebben een nieuwe vloot, dus kwalitatief goede vliegtuigen. De service is prima en de prijzen van de vliegtickets zijn goedkoop.

 

Met Iberia goedkoop vliegen naar Spanje

Het Spaanse Iberia vliegt op bijna alle bestemmingen in Spanje.

 

Met Brussel Airlines goedkoop vliegen naar Spanje

Brussel Airlines vliegt ook op veel bestemmingen in Spanje, vanaf Brussel.

 

Met Ryanair goedkoop vliegen naar Spanje

Ryanair vliegt vanaf Eindhoven op Girona, meestal voor concurrende tarieven. Vanaf Brussel vliegt Ryanair op meerdere bestemmingen goedkoop naar Spanje.