Huis kopen Amerika

Wil je een huis kopen in Amerika als je gaat emigreren? Je hebt dan  waarschijnlijk een makelaar nodig. Hoe gaan de makelaars in Amerika te werk, en waar moet je op letten bij een huis kopen in Amerika? Bij het kopen van een huis in Amerika is het goed om op de hoogte te zijn van de regels en gebruiken. Tijdens de recessie in 2008 en 2009 zijn veel huizen, villa’s en condo’s flink in waarde gedaald. Ook het kopen van een tweede huis in Amerika is nog aantrekkelijker geworden. In dit hoofdstuk wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een huis kunt kopen in Amerika. Bij het kopen van een huis in Amerika is het belangrijk dat je weet hoe de huizenmarkt in Amerika werkt, hoe je controleert of de Amerikaanse makelaar goed en te vertrouwen is, hoe je je tweede huis in Amerika kunt verhuren, en waar je bij het verbouwen rekening mee moet houden. Ook wordt uitgelegd welke kosten bij het emigreren naar Amerika komen kijken, hoe je de financiering of buitenlandhypotheek kunt afsluiten bij een Amerikaanse bank en hoe je de emigratie slim aanpakt. Bij een huis kopen in Amerika is het prettig om wat hulp te ontvangen en goed voorbereid aan de slag te gaan.

Makelaar Amerika

Een makelaar in Amerika kan je helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Amerika. Veel emigranten willen graag direct een huis kopen.

Huizen in Amerika

De huizen in Amerika zijn vooral tijdens de crisis in 2008 en 2009 flink in waarde gedaald. De huizenmarkt in Amerika is daarom erg aantrekkelijk, zeker op momenten dat de dollar goedkoop is.

Huis verhuren

Het verhuren van je woning in Amerika is een makkelijke manier om wat te verdienen aan je woning in Amerika.

Nieuwbouw Amerika

Emigreren naar Amerika en een nieuwbouwwoning kopen kan erg lucratief zijn, maar nieuwbouw gaat anders in zijn werk dan het kopen van een bestaand huis in Amerika

Verhuizen naar Amerika

En dan is het zover, je gaat definitief verhuizen naar Amerika. Nog voordat het echte emigreren naar Amerika begint, en je een huis in Amerika hebt gekocht, beginnen de voorbereidingen voor het verhuizen naar Amerika.

Huurwoning in Amerika

Als je emigreert naar Amerika en niet direct een huis wilt kopen, is een huis huren in Amerika een goed alternatief.Huisdier meeverhuizenAls je wilt emigreren naar Amerika en je hebt een huisdier, dan kun je die meenemen. Als je regelmatig naar je tweede huis in Amerika op vakantie gaat kan het dier ook mee.

Financiering en hypotheek

Een belangrijk onderdeel van het regelwerk bij het kopen van een huis in Amerika, is de financiering.

Short sale

Een short sale of foreclosure woning kopen kan je veel geld besparen. Of je koopt voor hetzelfde budget meer huis in Amerika!

Foreclosure woningen

Sinds de recessie in 2008 en 2009 door de Amerikaanse huizenmarkt heeft gewoed, zijn begrippen als short sale en foreclosure veel genoemd.

Wonen in Amerika

Wonen in Amerika is voor velen een droom. Maar voor je in Amerika kunt wonen zul je een visum voor Amerika moeten regelen en uiteindelijk een green card.

Huizenmarkt Amerika

De huizenmarkt in Amerika is de afgelopen jaren flink in beweging geweest. Hier vindt je welke makelaars actief zijn op de Amerikaanse huizenmarkt.