Huis kopen Zweden

huis-kopen-in-zwedenHoe gaat het huis kopen in Zweden in zijn werk? Als je emigreert naar Zweden zul je allereerst een Zweedse makelaar nodig hebben. Hoe gaan de makelaars in Zweden te werk, en wat zijn aandachtspunten? Bij het kopen van een huis in Zweden of huren van een appartement, is het goed om op de hoogte te zijn van de regels en gebruiken.

In dit hoofdstuk vind je onder andere wat verkooptrucjes zijn van Zweedse makelaars, hoe je je tweede huis kunt verhuren, en hoe het kopen van een huis in Zweden in zijn werk gaat.

Makelaar Zweden

Bij het kopen van een huis of vakantiehuis in Zweden zul je de hulp in moeten schakelen van een Zweedse makelaar. De makelaars in Zweden gaan over het algemeen iets anders te werk dan je gewend bent in Nederland.

Lees meer over: Makelaar Zweden


Huis kopen in Zweden

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe je een huis kunt kopen in Zweden. Het kopen van een huis of vakantiehuis in Zweden is een uitgebreid proces, maar gelukkig spreken Zweedse Makelaars doorgaans erg goed Engels.

Lees meer over: Huis kopen in Zweden


Vakantiehuis Zweden verhuren

Het verhuren van je huis in Zweden is een makkelijke manier om wat te verdienen. Als je besluit je huis te verhuren heb je 2 mogelijkheden: je regelt het zelf, of je schakelt een Zweedse agent in.

Lees meer over: Vakantiehuis Zweden verhuren


Verhuizen naar Zweden

Nog voordat je alles rond hebt gekregen met betrekking tot de emigratie, en je eindelijk echt kunt verhuizen naar Zweden, begint de verhuizing. Hoe vroeger je met de verhuizing begint, hoe verstandiger en hoe minder kosten je hoeft te maken.

Lees meer over: Verhuizen naar Zweden


Huis huren Zweden

Als je gaat wonen in Zweden, maar niet direct een huis wilt kopen, dan is een huis huren in Zweden vaak een geschikte tussenstap. Het vinden van een geschikt huurhuis in Zweden is meestal niet heel moeilijk, aangezien er heel veel mensen in Zweden een huis huren.

Lees meer over: Huis huren Zweden


Huisdier meeverhuizen

Als je wilt emigreren naar Zweden en je wilt je kat, hond of ander huisdier mee emigreren, dan is dat in principe gewoon mogelijk. Er zijn wel een paar voorwaarden op basis waarvan het huisdier mee kan.

Lees meer over: Huisdier meeverhuizen


Financiering en hypotheek

Een belangrijk onderdeel van de emigratie en het regelwerk bij het kopen van een huis in Zweden, is de financiering oftewel de hypotheek. Een hypotheek is zowel af te sluiten bij een Nederlandse als Zweedse hypotheekverstrekker.

Lees meer over: Financiering en hypotheekReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina