Beursbezoek

Stel je speelt met de gedachte om te gaan emigreren naar een Scandinavisch land. Dan is het verstandig om je voor te bereiden op alles wat komt kijken bij het traject naar emigratie. Voor de juiste voorbereiding is een bezoek aan de Scandinaviëbeurs een leuk uitje. Kom met het hele gezin naar de beurs of ga in je eentje de mogelijkheden bekijken. Gebruik de Scandinaviëbeurs korting en bezoek de beurs voordeliger.

Op 19 en 20 januari is de beurs te bezoeken voor iedereen die geïnteresseerd is in de diverse Scandinavische landen. Of je nu wilt emigreren naar Denemarken, Zweden of Noorwegen, op deze beurs staan tientallen mensen die je graag willen vertellen over het leven in of emigreren naar een van de landen. Ervaringsdeskundigen vertellen je een heleboel maar ook bedrijven die je willen helpen in het traject richting je emigratie staan op de beurs om al je vragen te beantwoorden.

Bezoek je de beurs alleen? Neem dan je uitgebreide cv mee. Heb je een gezin? Neem dan een profiel van dit gezin mee waar een duidelijk beeld geschetst wordt over het gezin. Op basis hiervan beoordelen bepaalde organisaties of jij geschikt bent om naar hun land te komen. Mocht je je gezin meenemen dan hoeven de kids zich geen moment te vervelen. Er is van alles te doen voor de kleintjes.

Terwijl je kinderen lekker spelen verzamel jij allerlei informatie over het emigreren, onthoud de verhalen van ervaringsdeskundigen en maak een lijstje met voor- en nadelen. Heb je een keuze gemaakt en gaat die keuze uit naar Zweden? Verzamel dan alvast allerlei informatie over het land. Ben je al een beetje thuis in het Zweeds? Bekijk dan de handige kortingenwebsite vol met kortingen voor dagjes uit en leuke webshops. Profiteer van de kortingen Zweden en betaal nooit teveel voor een product of dagje uit.