Italiaanse leerboeken

Er zijn een aantal Italiaanse leerboeken die handig zijn bij het leren van Italiaans voor je gaat emigreren. Oefenboeken en naslagwerken, maar ook simpele Italiaanse leesboeken. Dus als je op zoek bent naar een aantal fijne Italiaanse leerboeken, gebruik dit overzicht.

Italiaans in 4 weken….

Italiaans in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd’s. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.

Lees meer over het boek: Italiaans in 4 weken….

Brieven schrijven in het Italiaans

Een handleiding voor het schrijven van Italiaanstalige brieven met een andere opzet. Waar veel brievenboeken voorbeeldbrieven geven, gebeurt dat in dit geval niet: de schrijfster beperkt zich tot wat aanwijzingen wat betreft woordkeus en per soort brief (bijv. bestellingen, personeelszaken, facturen e.d.) een lijst met bruikbare zinnetjes en zinsneden.

Lees meer over het boek: Brieven schrijven in het Italiaans

Italiaans voor zelfstudie

Italiaans voor zelfstudie is een ideaal leerboek voor wie zich de beginselen van het Italiaans eigen wil maken. Of u nu wel of geen voorkennis heeft, u leert snel het moderne Frans spreken, verstaan, schrijven en lezen.

Lees meer over het boek: Italiaans voor zelfstudie

Italiaanse zaken

Zakendoen in Italie. Het is voor velen de ultieme droom. Echter, evenzoveel mensen ontwaken met koud zweet op hun voorhoofd en rug. Italie mag dan wel staan voor la dolce vita, maar het goede leven alleen maakt nog geen goede zaken.

Lees meer over het boek: Italiaanse zaken

Onroerend goed vakwoordenboek Italiaans

Communicatieproblemen zijn vaak de oorzaak van misverstanden bij de aan-koop en bouw van onroerend goed in Italië.
Dit zakwoordenboek zal voor een groot deel dit soort misverstanden kunnen voorkomen. Het juiste woord op de juiste plaats kan daarbij helpen.

Lees meer over het boek: Onroerend goed vakwoordenboek Italiaans