Huis bezichtigen

Eenmaal het Italiaanse huis of appartement van je dromen gevonden? Voor je een huis of vakantiewoning in Italië gaat kopen wil je hem eerst met eigen ogen bewonderen. Daarvoor reis je naar Italië voor de bezichtiging. Er zijn aardig wat manieren om goedkoop naar Italië te vliegen, al is Noord Italië ook prima met de auto te bereiken. In dit hoofdstuk vind je nuttige informatie waar je bij de bezichtiging op kunt letten, inclusief een checklist. Verder zijn er tips over hoe je goedkoop kunt vliegen naar Italië, waar je een auto kunt huren en een hotel kunt boeken.

Tips bij bezichtigen

Het bezichtigen van het nieuwe huis of vakantiehuis in Italië een belangrijk moment in het koopproces, of de emigratie. Op basis van een bezichtiging bepaal je of je het huis in Italië wilt gaan kopen of niet. De beste tip is tijdens de bezichtigingreis: ga vooral effectief te werk.

Goedkoop vliegen Italie

Er zijn diverse mogelijkheden om goedkoop te vliegen naar Italië. Via Cheaptickets is het mogelijk om direct te vergelijken tussen verschillende vliegmaatschappijen.

Autohuur Italië

Tijdens het bezichtigen van een woning, is het verstandig om een auto te huren in Italië. Het geeft je de gelegenheid om effectief te werk te gaan, en veel woningen te bezoeken als dat je doel is.

Hotel in Italie

Als je naar Italië gaat voor een bezichtiging kun je overnachten in een hotel. Via Latravia kun je uitstekende hotels boeken.

Checklist huis bezichtigen

Bij het bezichtigen van een woning of vakantiehuis in Italië wil je graag effectief te werk gaan. Latravia heeft een checklist samengesteld die je tijdens de bezichtiging in Italië in kunt vullen.

Internationaal verhuisbedrijf

Als je naar het buitenland verhuist dan wil is de kans groot dat er een boel spullen mee moeten worden verhuisd.