wonen en werken in Portugal

wonen-en-werken-in-portugalDe beslissing is genomen. Je wilt gaan wonen en werken in Portugal. Maar hoe ga je dat aanpakken en wat is de eerste stap die je moet zetten? Wonen en werken in Portugal is voor velen een droom, en met een beetje doorzettingsvermogen kun je deze droom in afzienbare tijd realiseren.

Wonen en werken in Portugal

In deze hoofdstukken wordt uitgelegd hoe je kunt emigreren naar Portugal en daar te gaan wonen en werken. Als EU inzittende is wonen en werken in Portugal prima mogelijk, maar besef wel dat er naast het taalverschil, ook een andere cultuur heerst. Dat merk je niet alleen op straat, maar ook als je gaat werken in Portugal.

Werken in Portugal

Als je tot de gelukkigen behoort die in Portugal gaat wonen en er niet hoeft te werken, veel plezier! Maar de meeste mensen die emigreren naar Portugal gaan er ook werken. En dat gaat net even anders in zijn werk dan in je thuisland. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk relevante en nuttige informatie te verzamelen over het werken in Portugal. Dat staat in dit hoofdstuk: werken in Portugal

Tags: wonen en werken in Portugal, wonen Portugal, werken Portugal


Reageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina