Sinds de komst van digitale camera’s maken we massaal veel meer foto’s. Helemaal nu dat ook met je smartphone kan! Tegelijkertijd zijn er ook tal van nieuwe manieren ontwikkeld waarop je deze foto’s in je interieur kunt laten zien. Wil je iets anders dan een standaard fotolijstje of afdruk op canvas? Check dan onderstaande tips!

Foto’s op alledaagse voorwerpen

Een subtiele manier om je mooiste foto’s tentoon te stellen is door deze te laten afdrukken op alledaagse voorwerpen. Denk aan mokken, placemats en kussens bijvoorbeeld. Groter kan ook, door je foto op zitzak te laten afdrukken of door van je foto een beschermplaat voor je inductie kooktoestel te laten maken.

TIP: Kies voor foto’s met een persoonlijk verhaal die, qua stijl of kleur, passen bij je interieur.

Foto’s op unieke materialen

We kennen allemaal klassieke foto afdrukken op papier en ook foto’s op canvas en hout zie je in veel interieurs terug. Maar wist je dat er ook veel andere materialen zijn waarop je een foto kunt laten afdrukken? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foto op glas, een foto op een schoolplaat of op een wanddoek. Ieder materiaal heeft een eigen unieke uitstraling, waardoor je er echt voor kunt zorgen dat de afdruk past bij jouw woonstijl.

Foto op de deur

Heb je weleens gehoord van een deurposter? Dit is een foto op deurformaat, die je perfect passend op de deur kunt plakken. Dat geeft je deur wel een heel bijzondere uitstraling! Je kunt een deurposter kiezen met een mooie natuurfoto die past bij je interieur. Een eigen foto met een bijzonder verhaal is ook mooi. Met een deurposter heeft een deur niet alleen een praktische functie, maar wordt hij ook echt onderdeel van je woonkamer of slaapkamer.

Bij Canvascompany.nl kun je een deurposter kiezen met een mooie natuurfoto die past bij je interieur.