Hoe kun je een land nou beter ontdekken dan door er naartoe te reizen om het met eigen ogen te zien? Zo kun je tijdens je vakantie in Kroatië grote steden bezoeken, uren wandelen door de prachtige natuur, monumenten bewonderen en genieten van zon, zee en strand.

Maak kennis met Kroatië

Relaxen en ontdekken

Stel jij je wel eens voor hoe het zou zijn om langere tijd in Kroatië te verblijven? Om er te wonen of om je eigen vakantiehuis in Kroatië te hebben? Dan is een vakantie in Kroatië op de camping het perfecte beginpunt. Dichtbij tal van bezienswaardigheden verblijf je in een tent of vakantiehuisje en leer je het land van binnenuit kennen. Uiteraard breng je niet al je tijd op de camping door. Je gaat op ontdekkingstocht! Eten in lokale restaurantjes, praten met Kroatiërs die in de omgeving wonen, natuur en steden bewonderen… Deze vakantie is om te relaxen én om te ervaren wat Kroatië je te bieden heeft.

Van Zagreb tot Split

Of je nu houdt van ongerepte natuur, van prachtige zandstranden of van drukke steden, Kroatië heeft het allemaal. En het goede nieuws is: in iedere regio zijn ook tal van campings waar jij vakantie kunt vieren. In Istrië en Dalmatië zit je goed voor een fantastische strandvakantie, voor ongerepte natuur reis je naar Slovenië en hoofdstad Zagreb is het hart van dit bijzondere land. En dan zijn er ook nog tal van eilanden waar het goed vertoeven is!

Een eigen vakantiehuis in Kroatië

Voor je een eigen vakantiehuis in Kroatië gaat zoeken, is het goed om te weten welke regio het beste bij jouw wensen past. Door eerst een tijdje op een camping te verblijven maak je kennis met een gebied en ontdek je of het voor jou dé place-to-be is. Wil je jouw eigen vakantiehuis in de toekomst ook verhuren? Gebruik je vakantie op een camping in Kroatië dan ook om te ontdekken wat andere toeristen naar deze regio trekt. Daar kun je later in je aanbod en je marketing weer je voordeel mee doen! En wie weet krijg je van andere camping bezoekers nog tips over bezienswaardigheden die je nog niet kende. Altijd mooi meegenomen!

Is Italie meer jouw land, lees dan eens wat meer over een vakantie naar een Agriturismo in Piemonte.