Oh wat is het toch lastig om een leuk cadeau te kiezen. En er zijn zoveel “cadeaumomenten” in een jaar, van verjaardag tot kerst, maar ook sinterklaas en moederdag. Soms heb je een leuk cadeau nodig voor iemand die je niet zo goed kent, en de plank niet graag mis wilt slaan. Cadeau schoonvader scoren, of juist voor iemand die zwanger is? Denk dan goed na over welk cadeau goed bij diegene past.

Geven is eigenlijk leuker dan krijgen. En het geven is extra leuk als het cadeau is afgestemd op de wensen van de jarige. Hoe meer energie er in het uitzoeken is gestoken, hoe groter de kans is dat je het ook leuk vindt om te geven en hoe groter de kans is dat de ontvanger er dankbaar gebruik van gaat maken.

We hebben een paar interieur cadeau ideeën op een rijtje gezet om je te inspireren om die vriend of dat familielid een leuk cadeau te geven. Vooral binnen het interieur segment, want daarmee zit je bijna altijd goed.

Groene cadeaus

Bedoelen we met groen een plant? Jazeker! Een plantje is altijd leuk om te krijgen. Een bos bloemen is geen blijvertje, een plantje is dat vaak wel.

Je zou eens kunnen kijken naar plantsome, die leveren een mooie app die de eigenaar op de hoogte houdt wanneer de bloemen water nodig hebben.

Van een kleine potplant op het balkon tot een grote plant die de woonkamer direct omtovert tot een urban jungle.

Mooie vaas

Een mooie vaas is ook altijd leuk om te geven. Helemaal als je toch al een bloemetje geeft!

Kaarsen

Kaarsen op een dienblad of in een mooie kandelaar. Waarom niet! Dat staat in elk huis leuk, en in de zomer kun je gerust buitenkaarsen geven. En heb je wel eens gedacht over Led kaarsen? Die hebben diverse voordelen. Bekijk in deze top 10 lijst wat de beste led kaarsen zijn van dit moment.

Kussens

Van kussens heb je ook nooit genoeg. Een mooi bedrukt kussen, of een kussen met een leuk motiefje op de bank is altijd een toevoeging. Helemaal als je ‘m weet te matchen met een kleur die toch al vaker in het interieur wordt gebruikt.