Door de lockdown wordt het kopen en geven van kerstcadeaus moeilijker. De Giftomatic cadeau app komt als geroepen. Met deze app is het mogelijk om op een originele manier een digitale cadeaukaart te geven. De nadruk van de app ligt op het personaliseren van het cadeau. Daardoor ontstaat een compleet nieuwe ervaring met video effecten en voorgeselecteerde cadeaus. Mensen die een VVV bon besteden willen, kunnen dat ook alleen nog maar online doen.

giftomatic-maken

Aangesloten partners zijn onder andere Wehkamp, Bol.com, Hema en de VVV online cadeaucode. Hierdoor kun je, als je een Giftomatic cadeau ontvangt, bij ruim 100 webshops terecht. Het geven kan via bijvoorbeeld met een leuk Kerstfilmpje Whatsapp 2022. Vier je Kerst toch samen dan kun je het cadeau geven via een QR code.

Feestelijke video

In de app zit een eenvoudig te gebruiken feature om een video mee te maken. Via een face-swap wordt de ontvanger in een grappige video geplaatst. Hij ziet zichzelf terug in grappige clipjes waarin hij een hip dansje doet, in de maling wordt genomen en bijvoorbeeld een taart in zijn gezicht krijgt.

cadeau maken

Het resultaat heeft iets weg van die dansende kerst elfjes die elk jaar weer terugkeren, maar dan voor veel meer gelegenheden met de mogelijkheid om er een cadeau bij te doen.

Zo simpel kan het zijn

Nederlanders geven in een onderzoek aan moeite te hebben met het vinden van een persoonlijk cadeau. Een cadeau is al snel afgezaagd of ongewenst. Daar speelt de Giftomatic app leuk op in. Je kunt 5 potentiële cadeaus die bij de ontvanger passen klaarzetten. Zo inspireer je de ontvanger, die uiteindelijk zelf mag beslissen wat hij kiest.

Cadeau voor hem

Voor meerdere categorieën helpt Giftomatic met een cadeauzoeker en voorgeselecteerde populaire producten. Als je een cadeau voor hem zoekt dan kom je waarschijnlijk snel uit bij gamen, spelletjes, sport accessoires of een boek.

De app nodigt ook uit om wat grapjes klaar te zetten als cadeau, waarmee je de ontvanger een hak kunt zetten. Denk aan anti-aging creme, een dekbedovertrek van de voetbalclub waar hij een hekel aan heeft, of zweetvoetenspray.

Wie op zoek is naar cadeau voor haar is ook snel klaar met het voorselecteren van de vijf cadeausuggesties. In categorieën als koken vindt je al snel een mooie melkopschuimer, of een lekker luchtje in de beauty categorie. Fijn is dat het geen definitieve keuze is, maar slechts een suggestie. Hierdoor voelt het persoonlijk aan, maar koop je nooit het verkeerde cadeau.

Op afstand geven

Kerst wordt sober met maximaal drie bezoekers. Naar verwachting worden er minder cadeaus gegeven. De Giftomatic app is een uitkomst als je een collega, vriend of familielid toch een leuk cadeautje wilt sturen. Dat kan via een link, bijvoorbeeld via Whatsapp.

face swap video giftomatic

Het bedrag bepaal je zelf. Met dat bedrag kan de ontvanger zelf iets leuks kopen bij een van de honderden aangesloten webshops.

Eindoordeel ★ ★ ★ ★ ★

We zijn erg enthousiast over Giftomatic. Het is leuk om een video te maken en je hebt vrij snel een grappig resultaat. Ook heb je een zeer brede keus wat je kunt kopen met het tegoed, want met de aangesloten winkels Wehkamp, Bol.com, Hema, Zalando en de VVV online cadeaucode kun letterlijk kiezen uit miljoenen producten.

Zelf een maken kan door de Giftomatic cadeau app hier te downloaden.