Op een bijzonder gelegen plek aan het Spaarne, wordt op korte termijn Haarlem Business center gerealiseerd.

Dit wordt de plek voor diverse ondernemingen. Op een prachtige locatie aan Het Spaarne komen 126 multifunctionele en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimtes. Die kunnen naar eigen inzicht worden ingericht en gebruikt, bijvoorbeeld als werkruimte, opslag of kantoor.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van Haarlem Business center, er is een voordelig financieringsplan opgezet in samenwerking met de SNS bank.

Horeca gelegenheid

Naast de kantoorruimtes, komt er ook een luxe horeca gelegenheid. Op de hoogste verdieping komt de “place to be”. Een restaurant waar je naast heerlijke koffie, een goede lunch en een prima borrel vooral kunt gaan genieten van het prachtige uitzicht over Het Spaarne. Deze centraal gelegen ontmoetingsplek zal snel moeten uitgroeien tot bruisend middelpunt.

horeca haarlem business center

Video van Haarlem Business Center

Multifunctionele bedrijfsruimtes

Of je nu behoefte hebt aan een ruim magazijn voor je groothandel, een atelier, of werkruimte om lekker aan de slag te kunnen. Het kan allemaal. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften hebben wij een ruimte die optimaal bij jou past.

Haarlem business center

Locatie

De locatie van Haarlem business center bevindt zich aan het Spaarne, naast de brug die de Waardepolder met Haarlem Noord verbindt.

Haarlem business center

Vacatures in Haarlem

Door de komst van Business center Haarlem zullen veel bedrijven een kantoor openen in deze mooie stad. De verwachting is dat er veel vacatures bij zullen komen de komende jaren. Voor wie nu in Haarlem een baan zoekt, er staat een vacature CRO specialist Haarlem online bij Giftomatic, eveneens gelegen in de waardepolder.