Je huis inrichten doe je natuurlijk het liefst naar je eigen wensen en eigen smaak. Je hebt ontzettend veel woonaccessoires zoals lampen, vazen, beeldjes van dieren en muziek instrumenten. De meeste decoratie is niet echt persoonlijk. Dat is niet erg, maar een persoonlijke touch geven aan je interieur is natuurlijk erg leuk.

Onlangs bestelden we voor het eerst een foto op glas, plexiglas wel te verstaan. Wat ziet dat er prachtig uit! Het lijkt wel alsof je een klassieke afgedrukte uitvergroot aan de wand hebt hangen. Onlangs bestelden we voor het eerst een product bij Fotocadeau.nl.

glas foto

Inspiratie voor welke foto?

Maar wat voor foto’s kun je aan de muur hangen? Dat is zo eenvoudig nog niet. Wellicht heb je al een mooie foto, maar er even je best voor doen is een leuk klusje.

 • Maak op vakantie wat extra foto’s
 • Maak een collage van meerdere foto’s van bijvoorbeeld een vakantie
 • Een collage van je beste vrienden is ook erg leuk
 • Een familieportret is ook vaak populair
 • Wat dacht je van een mooi stukje natuur in de buurt mooi fotograferen in de 4 seizoenen?

Om een collage te maken kun je diverse tooltjes gebruiken, google anders even op “collage maken

foto op glas

Foto’s met een herinnering

Foto’s zijn meer dan een plaatje. Een foto staat voor een herinnering. Een plek waar jij was en bepaalde emoties bij hebt. Het leven draait voor veel mensen om de dingen die ze meemaken en met wie.

Daar in je woonkamer vaak aan herinnerd worden is fijn toch!

foto plexiglas

Waar hang je de foto op?

Hoe mooi de foto ook is, je kunt zeker de plank misslaan met de plaatsing van je foto. Als leidraad kun je de volgende tips aanhouden;

 • Kies een plekje
  In welke ruimtes heb je aan de wand nog plaats voor een foto? Maak het niet te vol! Een oude foto vervangen is ook vaak een optie.
 • Afmetingen…
  Je kunt foto plexiglas bestellen in een klein formaat zoals 20 x 20 cm tot wel 120 x 160 cm. Is je huiskamer heel groot, ga dan zeker voor iets groots. Heb je maar weinig ruimte, kies een bescheiden formaat.
plexiglas foto
De foto plexiglas kun je met de bijgeleverde pinnen prachtig bevestigen aan de wand
 • Welke materiaal past het best?

  Wil je het drukwerk binnen of buiten gebruiken? Die keuze heeft invloed op het materiaal dat je kiest. Met plexiglas kun je zowel binnen als buiten terecht. Let op dat je dan wel het bevestigingsmateriaal kiest voor buiten (je wilt niet dat dat gaat roesten).

Wat zijn de beste foto’s? Wat ons betreft foto’s die inspireren of herinneren aan een mooi moment. Succes met foto’s maken of kiezen!