Heb je een boekenbon gekregen tijdens de feestdagen, van familie of van een werkgever? Dat is goed nieuws! Je kunt de boekenbon namelijk bij veel meer winkels dan alleen boekenzaken besteden, en het mooiste voorbeeld is dat je ook je boekenbon bij Bol.com besteden kan. Weet je niet precies hoeveel saldo er op je boekenbon staat? Lees dan hieronder hoe je het saldo van je boekenbon saldo checken kunt.

boekenbon

Boekenbon besteden bij Bol.com

Je kunt een boekenbon besteden bij bol.com door de bon te activeren op de website van bol.com. Hier is hoe je dat kunt doen:

  1. Ga naar de website van bol.com en log in met je account. Als je nog geen account hebt, kun je een account aanmaken door op de knop “Registreren” te klikken en de vereiste informatie in te vullen.
  2. Klik op “Mijn account” in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op “Mijn cadeaubonnen” in het menu aan de linkerkant van het scherm.
  4. Voer de code van de boekenbon in het veld “Voer de code van je cadeaubon in” en klik op “Toevoegen”.
  5. Je boekenbon wordt nu toegevoegd aan je account en je kunt het saldo ervan gebruiken om aankopen te doen op bol.com. Als je aan het afrekenen bent, kun je het saldo van je cadeaubon selecteren als betaalmethode.

Let op: sommige cadeaubonnen hebben een vervaldatum en kunnen alleen worden gebruikt voordat deze verstrijkt. Zorg ervoor dat je de voorwaarden van je cadeaubon leest voordat je hem activeert of gebruikt.

Saldo checken boekenbon

Om het saldo van je boekenbon te controleren op de website van boekenbon.nl, kun je de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de website van boekenbon.nl en klik op “saldo checken”.
  2. Voer de code van je boekenbon in het veld “Voer de code van je boekenbon in” en klik op “Controleren”.
  3. Je kunt nu het saldo van je boekenbon zien onder “Beschikbaar saldo”.

Let op: sommige boekenbonnen hebben een vervaldatum en kunnen alleen worden gebruikt voordat deze verstrijkt. Zorg ervoor dat je de voorwaarden van je boekenbon leest voordat je hem activeert of gebruikt. Als je boekenbon verlopen is, kan het saldo ervan niet meer gebruikt worden.