Ben jij toe aan wat gezelligheid in je huis? Wij vertellen jou welke meubels, accessoires en andere dingen jij in huis kunt halen voor de ideale avond in huis. We hebben voor iedere activiteit een aantal musthaves uitgezocht. Hierdoor weet jij sowieso wat je in huis moet hebben voor de leukste avondjes!

Hapjes en drankjes voor bij de bank

Houden jij en je vriendinnen van een filmavond? Dan zijn hapjes en drankjes bij de bank geen overbodige luxe. Hier heb je een aantal dingen voor nodig! Een bijzettafel is de ideale oplossing wanneer je net wat extra ruimte nodig hebt om spulletjes op kwijt te kunnen. Daarnaast is de salontafel natuurlijk een must, aangezien je hier alles op tafel zet.

Zelf zijn wij heel erg fan van industriële meubels. Hierbij heb je warm hout wat gecombineerd is met zwarte metalen details. Wij vinden de meubels van Dimehouse zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! Zij zijn de webshop met alle industriële meubels.

Organiseer een leuke wijnavond met vriendinnen

Een avond bankhangen is leuk, maar om het nog leuker te maken kun je ook wijnavonden bij jou thuis organiseren. Hierbij regel jij een aantal verschillende wijntjes en bijpassende hapjes. Op deze manier kun jij heel gemakkelijk een leuke avond hebben met je vriendinnen. Oh ja, je hoeft de wijn niet perse uit te spugen, zoals bij een officiële wijnproeverij.

Wil jij de ruimte nog meer aankleden? Kies dan voor een houten wijnkast met wijnglas houders. Op deze manier creëer jij een sfeer van echte wijnkenner. Je legt de mooie wijnflessen in deze de wijnkast, samen met de bijpassende wijnglazen en zo kun jij je gasten op een officiële manier bedienen.

Spelletjesavond bij een gezellige eettafel

Een andere leuke activiteit om met z’n allen te doen is een spelletjesavond. Hiervoor heb je niet veel nodig: een tafel, een aantal comfortabele stoelen, de spelletjes en je vriendinnen natuurlijk. Ga voor een gezellige avond tafelen met de meiden. Heb je comfortabele stoelen? Dit is wel een must voor urenlang gezellig zitten.

Belangrijk is verder dat je een tafel hebt die groot genoeg is voor zowel de spelletjes als het eten en drinken. Je wilt natuurlijk wel leuke hapjes op tafel neerzetten tijden de game night. Heb je niet voldoende ruimte op tafel? Dan kun je bijzettafeltjes gebruiken naast de tafel om alsnog alles neer te kunnen zetten.

Decoraties voor de finishing touch

Iets wat je avond nog leuker maakt zijn decoraties. Dit zijn de finishing touches in de ruimte om ervoor te zorgen dat alles direct een stuk gezelliger lijkt. Hierbij kun je denken aan een droogboeket, leuke kaarsjes, een kleedje, foto’s, beeldjes, etc. Alles wat jij leuk vindt in een ruimte kun je neerzetten om zo direct meer sfeer te krijgen.

Wij hopen dat je wat hebt gehad aan deze blog om ook thuis een leuke avond te kunnen hebben met je vriendinnen. Je weet nu in ieder geval wat je nodig hebt en hoe je de ruimte leuk kunt aankleden. Vergeet ook de sfeervolle verlichting niet! Dit geeft een ruimte ook direct meer sfeer én het is praktisch tijdens een avond met vriendinnen.