Als je geld wilt verdienen als passief inkomen lees dan verder. Dit kan namelijk op verschillende manieren. Wellicht vind je crypto interessant. Het kan ook zijn dat YouTube meer jouw voorkeur heeft. In deze blog behandelen we hoe je ermee kunt beginnen zodat je jouw inkomen kunt vergroten.

passief inkomen grafiek inkomsten geld

Toptips voor het starten van een YouTube-kanaal

YouTube is de op één na meest bezochte website ter wereld, na Google, de eigenaar van YouTube. Het lijkt misschien moeilijk om vanaf nul te leren hoe je een YouTube-kanaal en -account kunt maken, maar dat hoeft niet zo te zijn.

De mogelijkheden om je publiek op YouTube te bereiken zijn enorm. Zou het niet leuk zijn als ze jouw inhoud zouden bekijken terwijl ze daar waren? Gelukkig is het maken van een YouTube-account niet moeilijk.

Maak in 6 eenvoudige stappen een YouTube-kanaal aan

Voordat je je ongelooflijke YouTube-marketingstrategie in praktijk kunt brengen, heb je een YouTube-kanaal nodig.

YouTube-accounts zijn gekoppeld aan jouw Google-account.

Ga naar YouTube.com en tik op Aanmelden in de rechterbovenhoek.

Voer jouw naam en YouTube-naam in en upload een profielfoto.

Tik op het lay-outtabblad om de volgende elementen van je kanaal aan te passen:

Tik op het tabblad Branding voor meer aanpassingsopties

Tik op het tabblad Basisinformatie om details zoals jouw gebruikersnaam en URL bij te werken. Je kunt ook links en contactgegevens toevoegen en een beschrijving van je kanaal schrijven.

Hopelijk heb je een video die je daadwerkelijk op dit YouTube-kanaal kunt plaatsen. Zoniet dan is de Cash Cow Academy wellicht iets voor jou. Hier lees je alles over geld verdienen op YouTube, waarbij je echt alles leert.

Geld verdienen met crypto

Met crypto kun je ook een passief inkomen creëren. Het is als beginner echter lastig om inzicht te krijgen in de wereld van het digitale geld. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende cryptocurrencies. Hoewel de meeste vergelijkbaar zijn, hebben ze ook enkele verschillen.

Deze verschillen zijn grotendeels te wijten aan verschillende codering en algoritmen. Het is dus belangrijk om goed onderzoek te doen.

Investeren in cryptocurrency vormt namelijk een groter risico dan andere vormen van beleggen. Het past niet helemaal in het model van traditionele aandelen of obligaties. Het andere grote risico bij het investeren in cryptocurrency is dat het momenteel niet gereguleerd is. Dat betekent dat niemand het controleert.

passief inkomen grafiek inkomsten geld traden handelen

Als je echter kijkt naar wat mensen schrijven als Money Mastery Review dan komt een ding duidelijk naar voren. Namelijk dat je op de Money Mastery cursus alles leert over crypto.