Wist je dat kussens behoren tot de meest effectieve accessoires voor in huis? Je kunt namelijk alle kanten op met kussens, en mede daarom zijn ze ook het perfecte cadeautje voor tijdens de feestdagen. In dit artikel sommen we op waarom kussens het verschil kunnen maken in je interieur.

Wat sierkussens toevoegen aan jouw interieur

Hoe je ook woont, sierkussens kunnen zeker het verschil maken in jouw interieur. Wat sierkussens zowel teweeg kunnen brengen in jouw woonstijl:

Daarnaast kun je met sierkussens het bankstel dusdanig opleuken, dat het er niet meer zo pompeus uitziet. Bovendien kun je de kussens als je ze zat bent, eenvoudig weghalen, vervangen of een ander hoesje voor bestellen.

Het extra comfort dat sierkussens brengt, al is het alleen maar voor het oog, is echt een toegevoegde waarde. Ben je bij vrienden op bezoek waar wat fijne kussentjes ontbreken? Doe ze dan bij de eerstvolgende gelegenheid wat kussens cadeau.

Ook buiten zijn is het goed toeven met sierkussens

Okay, het duurt nog enige tijd voor we weer lekker op onze loungeset kunnen neerstrijken. Maar desalniettemin is de toevoeging van een aantal kleurrijke sierkussens een extra’tje voor elke tuin. Je neemt als het ware de sfeer van binnen mee naar buiten.

Of je nu een tuinmeubel hebt, een loungebank of een ligbed, van comfortabele kussens wordt het altijd beter. Je hebt trouwens ook “all weather kussens”, die hebben een weerbestendige stof die goed tegen regen en andere weersinvloeden kan. In de winter kun je ze wel beter even opbergen, maar gedurende de zomer kunnen ze probleemloos buiten blijven liggen.

Ja, dat is een heel mooi cadeau voor iemand die graag in de tuin zit!

Matching!

Wist je dat verschillende kussens combineren een heel leuk effect kan geven?! Je hoeft echt niet alleen maar kussens uit dezelfde set te hebben. Kies kleuren en designs die je mooi vindt, maar zorg dat het geen ratjetoe wordt.

Houd daarom de volgende tips in je achterhoofd:

Je eigen boodschap op een kussen

Nee, we hebben het niet over kussens met een tekstje. Een boodschap meer in de vorm van een bericht dat je zelf toevoegt. Daarmee maak je het cadeau erg persoonlijk. Bij het geven van sierkussens kun je bijvoorbeeld zeggen (of schrijven op een leuk kaartje):

Als je tuinkussens voor je man koopt kan dat ook de trigger zijn om hem die loungeset eindelijk te laten bouwen!

Ja, een sierkussen is een geweldig cadeau waar zowel de man als de vrouw ontzettend lang plezier van zal hebben.