Internetaansluiting Amerika

internet-Amerika

Voor velen is een internetaansluiting al onmisbaar, maar eenmaal geemigreerd is het wel erg prettig om internet in Amerika te hebben. Vanuit de Verenigde Staten mailen, bellen, foto's versturen en informatie zoeken gaat een stuk makkelijker met een eigen internetaansluiting. Maar waar regel je een internet in Amerika? Er zijn in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden om een internetaansluiting in Amerika aan te vragen. Sterker nog, de kans is groot dat je veel commercials zult horen van internetaanbieders in Amerika.

Internet in Amerika

In Amerika heeft het grootste deel van de bevolking internet. Bovendien zijn er miljoenen Amerikanen afhankelijk van internet omdat ze voor een internet-gerelateerd bedrijf werken, zoals Google, Ebay, Amazon etc. De meest gangbare types internetaansluitingen in Amerika zijn:

  • Kabel
  • Pay-as-you-go service (betalen per minuut)
  • ISDN
  • ADSL
  • Inbellen

Voor ADSL internetaansluiting heb je ook een telefoonlijn van nodig, wat wel weer voor extra kosten en gedoe zorgt.

Internet in Amerika: de aanbieders

Er zijn in Amerika een aantal internet aanbieders. Zoals overal heb je goede en slechte internetproviders, maar over het algemeen is de service voor je internetaansluiting in Amerika niet het best. Klachten zijn bijvoorbeeld dat het callcentre in India zit en ze je niet altijd evengoed begrijpen. Als er iets mis is met je contract of aansluiting wordt je vaak van het kastje naar de muur gestuurd, wat de nodige frustraties op kan leveren.

AT&T, PeoplePC, NetZero en AOL zijn bekende aanbieders van internet in Amerika.

 

AOL-internet-amerika

peoplepc-internet-amerika

     netzero-internet-amerika

 

att-internet-amerika

Contracten voor internet in Amerika

Als je een breedband of ADSL internetverbinding wilt, krijg je een contract van één jaar. Mocht je bij voorbaat weten dat je korter in Amerika zult verblijven (verhuizen kan wel) dan is het misschien slimmer om inbel-internet te nemen.

Tags: internetaansluiting Amerika, internet Amerika, internetaansluiting in Amerika, ADSL, kabel, isdn


Reageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina