Communicatie en voorzieningen

amerika-emigreren-gas-water-vakantiehuisHeb je de beslissing genomen om te emigreren of je pensioen doorbrengen in Amerika en is het huis of vakantiehuis inmiddels gekocht? Zorg er dan voor dat de contracten voor telefoon, gas, water en internet snel getekend worden. Ook wil je waarschijnlijk een Amerikaans telefoonnummer om niet tegen hoge kosten aan te lopen. Bij een emigratie naar de Verenigde Staten komt veel kijken en het regelen van dit soort contracten voor je nieuwe vakantiehuis kun je beter niet te lang uitstellen. In Amerika zijn ze wel snel met het afsluiten, maar veel wordt gebaseerd op de credit rating die je hebt, en als je net bent geemigreerd naar de VS dan heb je die niet.

In dit hoofdstuk vind je uitleg over hoe het afsluiten van contracten voor gas, water en licht in Amerika werkt, en waar je moet zijn voor een welke aansluiting in je huis. Als je een vakantiehuis hebt, kan het verstandig zijn om goedkopere contracten af te sluiten waarbij je niet te hoge vaste lasten hebt, tenzij je van plan bent om later te emigreren naar de VS of je vakantiehuis veel te verhuren.

Telefoonabonnement

Een vaste telefoon is wel prettig om te hebben in je woning in Amerika. Hoe kun je je aansluiten op het vaste net en waar moet je zijn? De marktleider is ATT, maar er zijn de afgelopen jaren enorm veel providers bijgekomen.

Lees meer over: Telefoonabonnement


Internetaansluiting Amerika

Voor velen is een internetaansluiting al onmisbaar, maar eenmaal geemigreerd is het wel erg prettig om internet in Amerika te hebben.

Lees meer over: Internetaansluiting Amerika


Landnummer Amerika

Als je wilt bellen naar het buitenland, heb je het landnummer nodig. Het Landnummer voor Amerika is 001.

Lees meer over: Landnummer AmerikaReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina