Woning bezichtigen

vliegen-amerika

Eenmaal het Amerikaanse huis of appartement van je dromen gevonden? Voor je een huis in de VS gaat kopen wil je hem uiteraard eerst met eigen ogen bewonderen. Daarvoor ga je zelf naar Amerika voor de bezichtiging. Het is best een lange vlucht en er zijn aardig wat manieren om aan een goedkoop ticket naar Amerika te komen. Voor je gaat emigreren naar Amerika, is het slim om ook rekening te houden met de afstand van je woning tot het vliegveld. 

In dit hoofdstuk vind je tips voor bij de bezichtiging, inclusief een checklist. Deze kun je ook gebruiken voor de gehele emigratie. Verder staan hier tips over hoe je goedkoop kunt vliegen naar Amerika, waar je een auto kunt huren en een hotel kunt boeken.

Tips bij bezichtigen

Het bezichtigen is een van de belangrijkste momenten in het koopproces. Je gaat immers op basis van een bezichtiging bepalen of je de woning koopt of niet.

Lees meer over: Tips bij bezichtigen


Vliegtickets Amerika

Vliegtickets naar Amerika kunnen vrij goedkoop zijn als je goed zoekt. Er zijn in Amerika zeer veel vliegvelden waardoor de meeste bestemmingen goed bereikbaar zijn.

Lees meer over: Vliegtickets Amerika


Auto huren Amerika

Tijdens het bezichtigen van een woning in Amerika, is het noodzakelijk om een auto te huren. In principe kun je hier niet omheen aangezien heel Amerika er op ingericht is om alles met de auto te doen.

Lees meer over: Auto huren Amerika


Hotel Amerika

Als je naar Amerika gaat voor een bezichtiging kun je overnachten in een hotel. Via Latravia kun je uitstekende hotels boeken.

Lees meer over: Hotel Amerika


Checklist huis bezichtigen

Bij het bezichtigen van een woning of vakantiehuis in Amerika wil je graag effectief te werk gaan. Latravia heeft een checklist samengesteld die je tijdens de bezichtiging in Amerika, in kunt vullen.

Lees meer over: Checklist huis bezichtigen


Internationaal verhuisbedrijf

Als je naar het buitenland verhuist dan wil is de kans groot dat er een boel spullen mee moeten worden verhuisd.

Lees meer over: Internationaal verhuisbedrijfReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina