Engelse taal

Engels-lerenDe Engelse taal leren en spreken is de deur openzetten naar je sociale leven in Amerika. Wil je echt goed inburgeren, vrienden maken en een praatje maken bij de Star Bucks, dan moet je goed Engels leren spreken. Veel Nederlanders denken dat hun Engels al erg goed is. Dat valt vaak behoorlijk tegen. Natuurlijk spreken Nederlanders behoorlijk Engels in vergelijking met andere nationaliteiten, maar meestal duurt het wel even voor je vloeiend en foutloos Engels spreekt.

In dit hoofdstuk vind je tips over hoe je het beste Engels kunt leren, en vind je woordenlijsten, boeken, cursus- en lesmateriaal. Het is niet onverstandig om voor het emigreren Engels te leren, dat geeft meer zekerheid en maakt de emigratie makkelijker.

 

 

Engels leren

Engels leren in Amerika is een mooie uitdaging. De voertaal in Amerika is uiteraard het Engels, maar er worden meerdere talen gesproken. Zo spreekt ruim 82% van de Amerikanen het Amerikaans Engels.

Lees meer over: Engels leren


Cursus Engels

Wil je je optimaal voorbereiden met een cursus Engels? Er zijn een paar goede Engelse cursussen die je online kunt aanschaffen.

Lees meer over: Cursus Engels


Digitale taalhulp

Er zijn een aantal erg handige tools beschikbaar op het internet. Latravia heeft ze voor je gebundeld op deze pagina.

Lees meer over: Digitale taalhulp


Talenschool in Amerika

Door heel Amerika zijn talenscholen gevestigd, maar ook in je thuisland kun je al naar een talenschool. De lesmethodes lopen erg uiteen, net als het aantal leerlingen in een klas.

Lees meer over: Talenschool in Amerika


Leerboeken Engels

Er zijn een aantal boeken die handig zijn bij het leren van Engels. Oefenboeken en naslagwerken, maar ook simpele leesboeken.

Lees meer over: Leerboeken EngelsReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina