Huis bezichtigen

huis-bezichtigen-zweden

Heb je het Zweedse huis of appartement van je dromen gevonden? Voor je een huis of vakantiewoning in Zweden gaat kopen wil je hem eerst met eigen ogen bewonderen. Daarvoor reis je naar Zweden en ga je het huis bezichtigen. Er zijn aardig wat manieren om aan een goedkoop ticket naar Zweden te komen, al zijn sommige bestemmingen goed met de auto te doen.

In dit hoofdstuk lees je waar je bij een bezichtiging rekening mee kunt houden, inclusief een checklist voor waar je op kunt letten bij een huis bezichtigen. Verder vindt je tips over hoe je goedkoop kunt vliegen naar Zweden, waar je een auto kunt huren en een hotel kunt boeken.

 

Huis bezichtigen

Het bezichtigen van je potentiële nieuwe huis in Zweden is een van de belangrijkste momenten in het koopproces, of de emigratie. Je gaat immers op basis van een bezichtiging bepalen of je het huis in zweden gaat kopen of niet.

Lees meer over: Huis bezichtigen


Goedkoop vliegen Zweden

Goedkoop vliegen naar Zweden is heel goed mogelijk. Er zijn in Zweden veel vliegvelden waardoor de meeste bestemmingen goed bereikbaar zijn.

Lees meer over: Goedkoop vliegen Zweden


Auto huren Zweden

Tijdens het bezichtigen van een woning, is het verstandig om een auto te huren in Zweden. Het geeft je de gelegenheid om effectief te werk te gaan, en veel woningen te bezoeken als dat je doel is.

Lees meer over: Auto huren Zweden


Hotel in Zweden

Als je naar Zweden gaat voor een bezichtiging van een huis, kun je overnachten in een hotel. Via Latravia kun je uitstekende hotels boeken.

Lees meer over: Hotel in Zweden


Checklist huis bezichtigen

Latravia heeft een checklist samengesteld die je tijdens de bezichtiging in Zweden, in kunt vullen. Achteraf kun je de woningen of vakantiehuizen die je hebt gezien, gemakkelijk vergelijken.

Lees meer over: Checklist huis bezichtigen


Internationaal verhuisbedrijf

Als je naar het buitenland verhuist dan wil is de kans groot dat er een boel spullen mee moeten worden verhuisd. Je kunt alles zelf doen, maar het is vaak veiliger en soms zelfs noodzakelijk om een van de internationale verhuisbedrijven in te schakelen.

Lees meer over: Internationaal verhuisbedrijfReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina