Zweeds leren

Zweeds-leren

Zweeds leren en Zweeds spreken is de deur openzetten naar je sociale leven in Zweden. Wil je echt goed inburgeren, vrienden maken en een praatje maken bij de bakker, dan moet je goed Zweeds leren spreken. Het leren van een nieuwe taal kost altijd wat tijd en doorzettingsvermogen, het volgen van een cursus Zweeds is geen slecht idee.

In dit hoofdstuk vind je tips over hoe je het beste Zweeds kunt leren, en vind je Zweedse woordenlijsten, Zweedse boeken, cursus Zweeds en Zweeds lesmateriaal.

Zweedse taal leren

Ondanks dat de meeste Zweden heel behoorlijk Engels spreken, is het om goed in te burgeren in Zweden erg verstandig om Zweeds te leren. Zweeds is een taal die door iets meer dan 10 miljoen mensen gesproken wordt, het grootste deel daarvan woont in Zweden en een heel klein deeltje in Finland.

Lees meer over: Zweedse taal leren


Cursus Zweeds

Wil je een cursus Zweeds doen om je goed Zweeds te leren? Er zijn een aantal goede Zweedse cursussen die je online kunt aanschaffen.

Lees meer over: Cursus Zweeds


Zweeds vertalen online

Er zijn een aantal erg handige tools beschikbaar op het internet waarmee je gemakkelijk Zweeds naar Nederlands kunt vertalen, of Nederlands naar Zweeds kunt vertalen.

Lees meer over: Zweeds vertalen onlineReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina