Portugees leren

Portugees-lerenPortugees leren en Portugees spreken is de deur openzetten naar je sociale leven in Portugal. Ga je emigreren naar Portugal en wil je echt goed inburgeren, vrienden maken en een praatje maken met de buren, dan moet je goed Portugal leren spreken.

 

In dit hoofdstuk vind je tips over hoe je het beste Portugees kunt leren, en vind je Portugese woordenlijsten, Portugese boeken, cursus- en lesmateriaal. Het is verstandig om voor je gaat emigreren Portugees te leren, dat geeft een stuk zekerheid en maakt de emigratie zeer waarschijnlijk een stuk makkelijker.

 

Portugese taal leren

Portugees leren is een belangrijk aspect dat bij het emigreren naar Portugal komt kijken. Hier lees je de tips en trucs hoe je het snelst Portugees kunt leren. Als je na de emigratie goed wilt inburgeren, dan is het erg verstandig om goed Portugees te leren!

Lees meer over: Portugese taal leren


Digitale taalhulp

Er zijn een aantal erg handige tools beschikbaar op het internet om je te helpen bij het leren van de Portugese taal. Latravia heeft ze voor je gebundeld op deze pagina.

Lees meer over: Digitale taalhulp


Portugese talenschool

Door heel Portugal maar ook in Brazilie zijn talenscholen gevestigd, echter kun je natuurlijk al in je thuisland starten met het bezoeken van een talenschool.

Lees meer over: Portugese talenschoolReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina