Emigreren naar Portugal, huis kopen Portugal, werken in Portugal en info over huizen in Portugal

emigreren-naar-portugalEen huis kopen in Portugal is geen voorrecht meer voor de happy few. Zo is emigreren naar Portugal ook mogelijk voor iedereen, en na de crisis en prijsdaling is een tweede huis aan in Portugal nog beter betaalbaar. De verwachting is dat vele baby-boomers zullen gaan overwinteren in Portugal in hun vakantiewoning.

Emigreren naar Portugal of er een tweede huis kopen, is relatief eenvoudig omdat Portugal in de Europese unie ligt. Een ander voordeel van emigreren naar Portugal is dat het relatief dichtbij is, en je er goedkoop naartoe kunt vliegen. Dat geldt ook voor het kopen van een tweede huis in Portugal. Bij het emigreren naar Portugal komt veel kijken. Vooral kunnen gaan werken in Portugal is een uitdaging aangezien er weinig vacatures zijn.
Het kopen van een tweede huis in Portugal kan lucratief zijn. De huizen in Portugal zijn in 2008 en 2009 flink in waarde gedaald.

Werken in Portugal

Wie wil werken in Portugal staat voor een aantal uitdagingen. Allereerst zul je moeten werken aan je Portugees, daarnaast wordt het een hele klus om geschikte vacatures in Portugal te vinden. Als je Portugees van aardig niveau is en je een goede vooropleiding hebt, dan zou het moeten lukken om te gaan werken in Portugal.

Leer hier meer over werken in Portugal

Wonen in Portugal

Gaan wonen in Portugal is voor velen een droom. Die droom is te verwezenlijken! Als je wilt opgaan in de Portugese cultuur en Portugees gaat leren, vereist dat een inspanning en open houding. Maar wat houdt het wonen in Portugal verder in, en wat zijn de grote verschillen met je thuisland?

Lees hier meer over wonen in Portugal

Huizen Portugal

Er zijn enorm veel huizen in Portugal. Van nieuwbouwhuizen, tot appartementen tot wat oudere panden. Wie een huis in Portugal wil kopen zal voldoende aanbod te zien krijgen, zeker aangezien de huizen in Portugal de afgelopen jaren flink zijn gedaald.

Lees meer over een huis kopen Portugal
Of lees meer over een makelaars Portugal

Succes met het kopen van een tweede huis in Portugal - of emigreren naar Portugal

Team Latravia.com hoopt dat het emigreren naar Portugal voorspoedig verloopt. En als je een tweede huis in Portugal gaat kopen, veel plezier!

Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina