Italiaans leren

Italiaans-leren

De Italiaanse taal leren en Italiaans spreken is de deur openzetten naar je sociale leven in Italië. Wil je echt goed inburgeren, vrienden maken en een praatje maken bij de bakker, dan moet je goed Italiaans leren spreken. Het leren van een nieuwe taal kost altijd wat tijd en doorzettingsvermogen.

In dit hoofdstuk vind je tips over hoe je het beste Italiaans kunt leren, en vind je Italiaanse woordenlijsten, Italiaanse boeken, cursus- en lesmateriaal.

 

Italiaans leren in Italie

Een belangrijk aspect dat bij het emigreren naar Italië komt kijken is het leren van de Italiaanse taal. De meeste Italianen spreken matig tot geen Engels, en hoe zuidelijker je komt hoe slechter het wordt. Als je na de emigratie goed wilt inburgeren, dan is het erg verstandig om Italiaans te leren.

Lees meer over: Italiaans leren in Italie


Cursus Italiaans

Wil je een cursus Italiaans doen om je goed Italiaans te leren? Er zijn een aantal goede Italiaanse cursussen die je online kunt aanschaffen. Vanuit Latravia raden we een aantal Italiaanse cursussen aan.

Lees meer over: Cursus Italiaans


Digitale taalhulp

Er zijn een aantal erg handige tools beschikbaar op het internet waarmee je gemakkelijk Italiaans naar Nederlands kunt vertalen, of Nederlands naar Italiaans kunt vertalen. Latravia heeft ze voor je gebundeld op deze pagina.

Lees meer over: Digitale taalhulp


Taalcursus Italiaans

Wie een taalcursus italiaans wilt volgen om naar Italie te emigreren, zou een of meerdere taalreizen naar Italie kunnen overwegen om de taal snel te beheersen.

Lees meer over: Taalcursus Italiaans


Italiaanse leerboeken

Er zijn een aantal Italiaanse leerboeken die handig zijn bij het leren van Italiaans voor je gaat emigreren. Oefenboeken en naslagwerken, maar ook simpele Italiaanse leesboeken. Dus als je op zoek bent naar een aantal fijne Italiaanse leerboeken, gebruik dit overzicht.

Lees meer over: Italiaanse leerboekenReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina