Verhuizing Frankrijk

verhuizing-frankrijkNog voordat je alles rond hebt gekregen en eindelijk kunt vertrekken, begint de verhuizing naar Frankrijk. Hoe vroeger je met de verhuizing begint, hoe verstandiger en voordeliger. Het feit dat de verhuizing naar Frankrijk is, levert in principe geen extra bijzonderheden op.

Verhuizing Frankrijk - verhuizer vinden

In eerste instantie moet je een geschikte verhuizer vinden voor de verhuizing naar Frankrijk. Ga zo vroeg mogelijk offertes aanvragen, de verhuizer kan misschien jouw verhuizing naar Frankrijk met die van een ander combineren, dat scheelt geld. Bovendien kan je bij meerdere offertes de prijzen en diensten vergelijken.

Vernhuizing naar Frankrijk en inpakken

Als je zelf je spullen inpakt scheelt het geld. De verhuizer kan zorgen voor dozen, stickers en beschermingsmateriaal.

Besef je goed dat je in feite betaalt voor elk product dat je mee wilt nemen tijdens de verhuizing. Grote, goedkope spullen kun je misschien beter in Frankrijk kopen, na de verhuizing.

Als je met eigen vervoer gaat, dan kun je natuurlijk ook spullen meenemen. Ga je met het verhuizen-frankrijkvliegtuig dan moet je meestal bijbetalen als je per persoon meer dan 20 kg meeneemt.

Tip: Grote meubels zoals tafels en bureaus kun je zelf demonteren als je het goedkoop wilt houden.

Verzekeren

Het staat waarschijnlijk standaard in de offerte, maar ga goed na hoe het zit met de aansprakelijkheidsverzekering.

Tijdelijke opslag voor verhuizing naar Frankrijk

Het kan zijn dat je tijdelijke opslag nodig hebt voor je goederen. Je betaalt per kubieke meter en voor de duur van de opslag. Via de verhuizer kun je makkelijk aan tijdelijke opslag komen. Houd wel rekening met de verzekering, en of de klimaatvochtigheid wordt geregeld.

Tags: verhuizing Frankrijk, verhuizen naar Frankrijk, verhuizer, verhuizing, verhuizen naar het buitenland, inpakken, wegwezen, reis, verhuisbedrijf, verhuisbedrijven


Reageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina