Handig

Frankrijk

In dit hoofdstuk van Latravia vind je een planning voor je verhuizing naar Frankrijk, een Franse woordenlijst, een aantal interessante boeken over Frankrijk en tips voor de aankoop van je vakantiehuis.

Planning

Er zijn veel zaken die je op het juiste moment moet regelen. Latravia heeft een globale planning gemaakt waarbij de belangrijkste punten in een schema verwerkt staan.

Lees meer over: Planning


Franse woordenlijst

Dit is een Franse woordenlijst, een woordenlijst met handige woorden die je tegenkomt bij het kopen van een woning in Frankrijk. Heb je aanvullingen op deze Franse woordenlijst, stuur ze gerust in!

Lees meer over: Franse woordenlijst


Boeken over Frankrijk

Om je goed voor te bereiden op het emigreren naar Frankrijk, zijn er naast de hulp die je op Latravia.com vindt, interessante boeken over Frankrijk. Er is behoorlijk wat leeswerk beschikbaar dat flink de diepte in gaat. Latravia.com heeft een selectie gemaakt van een aantal boeken over Frankrijk die leuk en nuttig zijn om te lezen voor vertrek.

Lees meer over: Boeken over Frankrijk


Ebooks emigreren Frankrijk

De ebooks van Latravia zijn gratis downloads waarin informatie over emigreren en het kopen van een vakantiehuis gebundeld is. Iemand die gaat emigreren en gaat werken in Frankrijk heeft andere informatie nodig dan iemand die een vakantiehuis koopt en gaat genieten van zijn of haar pensioen.

Lees meer over: Ebooks emigreren FrankrijkReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina