Woning bezichtigen

vlieg ticket FrankrijkEenmaal het Franse appartement of huis van je dromen gevonden? Voor je een huis in Frankrijk gaat kopen wil je hem waarschijnlijk eerst met eigen ogen bewonderen. Daarvoor ga je zelf naar Frankrijk voor de bezichtiging. Er zijn aardig wat vliegmaatschappijen die vliegen naar Frankrijk, en de vliegtickets zijn redelijk goedkoop. Wellicht is de TGV ook een optie om mee te reizen.Voor je de stap zet om te emigreren naar Frankrijk, is het verstandig om ook rekening te houden met de afstand van je huis tot het dichtsbijzijnde vliegveld. 

In dit hoofdstuk vind je tips voor bij de bezichtiging, inclusief een checklist. Deze kun je ook gebruiken voor de gehele emigratie. Verder vind je hier tips over hoe je aan goedkope vliegtickets naar Frankrijk kunt komen, waar je een auto kunt huren en een hotel kunt boeken.

 

Tips bij bezichtigen

Het bezichtigen is een van de belangrijkste momenten in het koopproces. Je gaat immers op basis van een bezichtiging bepalen of je de woning koopt of niet. Ga vooral effectief te werk. Een bezichtiging in het buitenland is veel duurder dan een bezichtiging in je eigen land, en kost bovendien meer tijd en moeite.

Lees meer over: Tips bij bezichtigen


Goedkoop vliegen Frankrijk

Goedkoop vliegen naar Franrijk is goed te doen, aangezien de vliegtickets naar Frankrijk niet zo duur zijn. Er zijn in Spanje veel vliegvelden waardoor de meeste bestemmingen goed bereikbaar zijn.

Lees meer over: Goedkoop vliegen Frankrijk


Autohuur Frankrijk

Tijdens het bezichtigen van een woning in Frankrijk, is het verstandig om een auto te huren. Het geeft je de gelegenheid om effectief te werk te gaan, en veel woningen te bezoeken als dat je doel is.

Lees meer over: Autohuur Frankrijk


Hotel in Frankrijk

Als je naar Frankrijk gaat voor een bezichtiging kun je overnachten in een hotel. Via Latravia kun je uitstekende hotels boeken.

Lees meer over: Hotel in Frankrijk


Checklist huis bezichtigen

Bij het bezichtigen van een woning of vakantiehuis in Frankrijk wil je graag effectief te werk gaan. Latravia heeft een checklist samengesteld die je tijdens de bezichtiging in Frankrijk, in kunt vullen.

Lees meer over: Checklist huis bezichtigen


Internationaal verhuisbedrijf

Als je naar het buitenland verhuist dan wil is de kans groot dat er een boel spullen mee moeten worden verhuisd.

Lees meer over: Internationaal verhuisbedrijf


Wijnproeverijen in Frankrijk

Een wijnproeverij in combinatie met een vakantie in Frankrijk is interessant, informatief en tevens een mooie gelegenheid om de beste wijnen in huis te halen.

Lees meer over: Wijnproeverijen in FrankrijkReageer of stel je vraag:


Zoeken

Voer een zoekwoord in

Volg Latravia

Volg Latravia op Twitter    Volg Latravia op Linkedin    Volg Latravia op Facebook


Deel jouw mening over deze pagina